marți, 9 septembrie 2008

[the Belshug Team] Belshugul s-a nascut in Moldova

Mai exact la "doamna-mama-lu-mazi" acasa, unde in weekendul trecut s-a descoperit ca rosiile nu cresc la Mega Image, ci in gradina. Si au un gust care nu e o combinatie intre cauciuc si carton.

In plus, in gradina fermecata s-a mai gasit o galetusa de zmeura aromata.
Probabil ca ar fi si cateva poze doveditoare, insa nu suntem siguri daca mazi nu le-a mancat si pe alea.

In schimb, cine a fost cuminte, ar putea primi o bezea adusa din locul imbelshugat. Nu sunt crescute in gradina, ci la o cofetarie din apropiere. Equally yummy.

2 comentarii:

Anonim spunea...

De lene si de multa grija princiara in privinta blogului belshug lasat in grija altora pt 48de ore cat a lipsit ea din Bucuresti, printesa mazi nu a binevoit sa-si coboare “belshugul” acumulat peste vara din camera ei de la etaj pana in gradina mai sus amintita.
Daca s-ar fi intamplat minunea, ar fi aflat ca nu numai rosiile nu cresc la Mega Image ci si gogosarii si ardeii si multe, multe altele. N-ar fi ratat nici intalnirea cu niste struguri care s-au copt mai devreme special pt ea (ca nu vine acasa decat fffffffffff rar, de regula de craciun si de paste) si inca vreo cateva mere care au scapat ciorilor, hotarate anu’ asta sa distruga tot ce poate fi sferdelit cu ciocul. Adica tot, tot, tot: caise, cirese, capsuni, piersici, mere, pere, prune, struguri, rosii, ardei, gogosari. La varza si patrunjel nu le-am pris inca. In schimb n-a mai scapat nicio para, macar asa, de gust. Nimic, n-au iertat nici una.
Iar galetusa de zmeura putea fi mult mai mare daca ar fi cules si manutza regala, sa stie si ea cum se face si mai ales cat de repede.

Ce ma surprinde insa, este ca pare dispusa sa imparta cu altii din bezelele ei preferate. Nu va lasati inselati! Doar pare! Sa-l vad eu pe ala care primeste bezele! Va zice ca tocmai s-au terminat, ca data viitoare cand se mai duce acasa sigur, da’ sigur o sa v-aduca…

Iar cand o mai auziti spunand ca vrea mici, ca-i e asa o pooofta, n-o credeti, doar amintiti-i ca sambata seara, pe terasa, in cantec de greieri amestecat cu MTV (nu, n-a fost Muse cum ati crezut), a prestat din mare greu, la un gratar asortat (nu exemplific cu ce, nu scot vorba din casa) care cuprindea si mici. Asta-i! Si-a mai avut de infruntat si altele, da’ nici sa le stiti pe toate nu-i bine!

Dalba spunea...

Vai Mazi, sau sa spun printesa Mazi, acum inteleg de unde ai farmecul asta :)