miercuri, 27 august 2008

[raluca] Homework: Despre Delta

Am primit tema pt acasa sa scriu ceva despre Delta :). In afara de faptul ca a fost minunat, ce sa mai spun?

Dar mai bine zic sa facem un concurs: cine ghiceste ce pasare e in poza din postul asta (in afara de cei care au gresit pana acum si le-am spus eu ce e - si care au fost in Delta, desigur) are voie sa vina pe Cozia cu masina :))))))))))))))). Altfel, va sfatuiesc sa urcati si sa coborati scarile pana mergem la munte, ca sa reusim sa ajungem de dimineata pana seara (pe un traseu de 4-5 ore) la destinatie.
La sugestia Codrutei, se poate lua si bicicleta pe Cozia (sa nu ma injurati daca incercati si nu reusiti)...

Revin cu amanunte...

7 comentarii:

Anonim spunea...

eu propun ca cel care castiga concursul sa ma ia si pe mine pana sus cu masina (cica starlight are garda joasa si nu poate urca. hmmm)

deci cine vrea sa fie norocosul castigator al unui trip in care eu fac sing-along pe mai orice fel muzica, dar in special muse, sa trimita un mail, ca-i dau eu hint pentru raspuns ;)

dan spunea...

seamana a egreta. daca am gresit atunci am fost degeaba de doua ori in delta. si daca nu am gresit, clar sunt descalificat pentru ca am fost in delta :P

Raluca spunea...

:))))))))))) so we have a lucky winner!!! cei care au fost in delta si au stiut ce pasare e in poza merita de 2 ori mai mult premiul, pt ca unii dintre ei au luat egreta drept:
- animal avand culoare de matiz
- barza
A existat si varianta pelican, insa trecem cu vederea, autorul nu a participat la belsugul de excursie.
Deci, dan, cu ce masina vii?

dan spunea...

I won? I never win.
unde sa vin? au egrete acolo?

prima oara cand am fost in delta ne-a plimbat unu cu barca pe acolo si ne tot arata toate alea ope acolo.. uite pelicanu, uite egreta, cormaoranu, scufundacu, plauru, trestia, papura, plauru bla bla. la un moment dat pe langa mila 23 ma apuc io sa intreb "da pasarile alea de acolo ce sunt?". raspunsul m-a umilit complet: "alea? sunt gashte. gashte obisnuite, de curte"

Raluca spunea...

asaaaaaaaaa... pai deci poti sa vii in/pe Cozia, in week-end-ul 12-14 septembrie. cu masina, pt ca ai castigat concursul :). dar ai voie sa o iei in masina doar pe roxana, ca ma gandesc ca o iei si pe ea (daca e reticenta, spune-i sa vorbeasca cu ioana). restul sa mai slabeasca :))))))))

Anonim spunea...

Deci, imi fac debutul! Deci:

1. Va urasc ca ati fost in Delta fara mine si o sa dau acatiste la Cozia daca nu mai mergem o data la anul.
1 bis. Daca anulati excursia la Cozia, ma duc singur si dau si acatiste si afurisenie.
2.Mazi, si la mine e garda joasa, dar pentru placerea de a te avea in masina, cantand, voi risca... :) Bring your own Muse, ca n-am.
3. Who the... errm... Cine e Dan? (de fapt, banuiesc, dar asta a fost prima reactie si era prea tare sa nu o scriu) :D
4. Cum dracu' sa ma semnez? Ceausescu nu vi se pare prea banal? :)

Unknown spunea...

Bine ai venit intre noi :),
dar tin sa te anunt ca nu stii la ce te bagi daca ma primesti sa dau recitaluri la tine in masina. Cred ca ar trebui sa intrebi pe altii mai paţiţi ;)