miercuri, 27 august 2008

Hello mates

Pai cum stateam noi la o terasa in Nessebar, la doar doua saptamani dupa succesurile reputate in Delta si gandindu-ne la urmatorul trip programat la Cozia, ne-am gandit ca bine ar fi sa arhivam povestile de calatorie, mai ales ca se prevede un viitor asa glorios :)

Asa ca, dragi travel mates, bine ati venit la noi pe blog.
Aici isi vor gasi locul:
  • pozele din vacantele petrecute impreuna (ar fi pacat ca lisitele, cormoranii, egretele si tantarii din Delta sa nu ramana-n amintirea internetului :p)
  • povestile cu cine-a baut mai multa bere si cine-a cazut primul sub masa
  • playlisturile pentru urmatoarele seri dansante (ca sa fim siguri ca Milli Vanilli si Coco Jumbo nu vor lipsi nici data viitoare ;)
  • listele de cumparaturi, ca sa putem estima mai bine de cati litri de alcool vom avea nevoie la urmatoarea iesire
  • planurile pentru unde o mai stergem din Bucuresti

Drum bun :)

5 comentarii:

Raluca spunea...

stiu eu, stiu eu cine a baut mai multa bere si cine a intrat primul sub masa!!!!!!!! spun doar atat: cine a baut mai multa bere nu e si primul/prima care a sfarsit sub masa :))))))))
stie cineva personajele? se de premiu castigatorului!

George spunea...

pentru inceput felicitari :)
dar, cum sunt un pic outsider, imi permit sa fiu carcotasul de serviciu. marturisesc ca imi placea mai mult pentru tipul asta de blog numele initial de team travel. chiar te facea sa te gandesti la "expeditii de grup" de genul celei din delta sau cum se prefigureaza a fi cozia.
belshug te face sa te gandesti la macare si la lene, nicidecum la distractie. ca sa citez pe cineva mai inspirat decat mine "eu ma gandeam ca belshug va fi blogul gastronomic atasat blogului de calatorii. un fel de blog mai de nisa, despre mancarea din excursii"
in concluzie, eu unul cred ca ala cu team era mai potrivit.
ps. HR-ul ce zice? :D

George spunea...

si o completare mica in sprijinul celor sustinute mai sus de mine. care e legatura dintre belshug si GPS-ul marcel (in afara, fireste, de belshugul de injuraturi starnit)? :D
daca era team, era mai transparent - am fost o intreaga echipa derutata in mod marsav de vocea, pe atunci feminina, a infamului gadget

Silvi spunea...

Eu as putea sa ghicesc cine a baut mai multa bere:D. Iau macar mentiune?

Raluca spunea...

@gheorghita: belshug de injuraturi, belshug de mancare, belshug de lene, belshug de distractie, belshug de lipsuri, belshug de nervi, belshug de crampe in stomac, belshug de nopti albe, belshug de etc.
belshug de "de toate"!!!
de ce vrei sa fii boring?

p.s. desigur, intotdeauna mancarea va ocupa un loc de cinste in excursiile, blogul si in burtile noastre :))))) prietenii stiu de ce...